• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 %
  • BITCOIN 67.000 %0.23
  • ETHERIUM 3.110 %0.75
19°
7 ay önce Sağlık

Kış aylarının yaklaşmasıyla özellikle son zamanlarda artan grip salgınlarından sonra vatandaşlar bağışlıklarını güçlendirmek için turşuya ve turşu suyuna yöneldi.

7 ay önce Sağlık

Çocukluk yaş grubunda her iki çocuktan birinde 'üfürüm' duyulabildiğini belirten Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Dr. Seyyit Bahaettin Öncü, çocuğun bazı durumlarını ise hafife almamak gerektiğini söyledi.

7 ay önce Sağlık

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Suzan Karamete, küçük çocukların görme sorunlarını fark edemediklerine dikkat çekti.

7 ay önce Sağlık

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Elif Külahçı Aslan, gebelikte görülen ödem ile ayak bileği şişliklerinin normal olduğunu ancak ani gelişen şişliklerde mutlaka doktora danışmak gerektiğini belirterek, anne adaylarını uyardı.

7 ay önce Sağlık

Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Halil Hüseyin Çağatay, görme kabiliyetinin yeni doğan dönemiyle birlikte ilk yıl içerisinde hızla gelişme gösterdiğini, 7 yaşında ise sağlıklı bir bireyin görmesiyle eşdeğer bir kaliteye ulaştığını ifade ederek, "Eğer aile; gözde kayma, titreme, bebeğin göz bebeğinde beyazlık veya bebeğin takip etmeme durumundan şüpheleniyorsa, en kısa sürede göz muayenesi yapılmalıdır" dedi.

7 ay önce Sağlık

Hastalıkları Yaşlı Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Arif Yüksel Dünya Yaşılar Günü’nde bilgilendirmede bulundu. Yüksel ‘Sağlıklı bir uyku ve beslenme alışkanlığı yaşlının sağlığını olumlu etkiler” dedi.

7 ay önce Ege Haberleri

İzmir'de bugün sona eren uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir'i, 1 milyon 100 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

8 ay önce Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta Türkevi’nde Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk’ı kabul etti… İkili arasında samimi bir görüşme gerçekleşti

8 ay önce Gündem

Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (IFA 2023) Turan Erdoğan, CEO’luk görevini Ergün Güler’e devretti.

10 ay önce Yaşam

Spil Dağı’nın eteklerinde kurulmuş bir şehir Manisa… Ege Bölgesi’nin kalbinde yer alan şehrin tarihi değerleri de doğal alanları da kesinlikle görülmeye değer. Manisa Tarzanı, Mesir Macunu ve Sultaniye Üzümü ile tanınan Manisa’da bundan çok daha fazlasını göreceksiniz. İşte Manisa’da gezilecek yerler...