CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, DEVA  Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Tolga Pulat, Saadet Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Mustafa Uslu, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ercan Erdem, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Fatih Özdemir ve ADD Manisa Şube Başkanı Hamza  Kopal, Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’i ziyaret etti.

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde 28 Ekim 2021 Perşembe günü akşam Saat 19.30’da başlayacak olan kortej yürüyüşü milli ve manevi marşlarla, zeybek oyunları ve konser ile bitecek.

Ortak düzenlenen programda Cumhuriyetimiz ve Atatürk’ümüzle buluşuyoruz. Fener alayında hiçbir parti logosu, bayrağı olmayacağı sadece Türk Bayrağı ve Atatürk resimlerinin olacağı konusunda Vali Yaşar Karadeniz bilgilendirildi.

28 Ekim 2021 Perşembe gününde “Benim Cumhuriyetim” yaklaşımıyla düzenlenecek olan ‘Manisa Cumhuriyet Bayramı Şöleni’ ile Cumhuriyet’in 98. yılını coşkuyla kutlanacak olan buluşmaya tüm halkımızı bekliyoruz.” HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim