SCHNEİDER-Electric, Celal Bayar Üniversitesi ve Atak Mühendislik işbirliği ile düzenlenen eğitim semineri, CBÜ Mühendislik Fakültesi Mavi Salon'da gerçekleştirildi.
Seminerde öğrencilere, Endüstriyel Otomasyon ve Kontrol Uygulamaları kapsamında kullanılan teknolojiler ve ürünler konusunda Schneider-Electric firmasından 4 farklı konuda sunum gerçekleştirildi ve uygulama örnekleri gösterildi.

CBÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin seminere olan ilgilerinden dolayı çok memnun olduklarını belirten Schneider-Electric çalışanları, bölüme her türlü teknik ve eğitim desteğini verme konusunda yardımcı olacaklarını belirttiler.
Seminer sonunda CBÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sezai Taşkın tarafından, işbirliğini sağlayan Manisa firmalarından Atak Mühendislik ve Schneider Electric çalışanlarına plaket takdimi ve üniversiteyi temsil eden armağanlar takdim edildi.
Doç. Dr. Sezai Taşkın, bu tip etkinliklerin yapılmasını bölüm olarak çok önemsediklerini ve öğrencilerin sektördeki yenilikleri tanımaları, firmalarla daha etkin bir şekilde işbirliklerinin geliştirilmesi açısından çok yararlı olduğunu belirtti.


Editör: TE Bilişim