Manisa’da iki ilçe belediye başkanı hafta sonu sahaya inerek vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Şehzadeler Belediye Başkanı Hakan Şimşek Nurlupınar’da pazarcı esnafını ziyaret ederken, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ise Ortaköy Mahallesi’nde mahalle halkıyla buluştu.
BAŞKAN HAKAN ŞİMŞEK NURLUPINAR ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ
Şehzadeler Belediye Başkanı Hakan Şimşek, pazar günü mesaisine Nurlupınar Pazar Yerinde pazarcı esnafını ziyaret ederek başladı. Sabahın erken saatlerinde pazaryerini ziyaret eden Başkan Şimşek, tezgâhları tek tek gezerek pazarcı esnafıyla sohbet etti, talep ve önerileri dinledi.
Ziyaret sırasında pazarcı esnafının yaşadığı sorunlar, beklentileri ve önerileri not alınırken, iletilen taleplerin çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağı ifade edildi. Başkan Şimşek, Şehzadeler Belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını vurguladı.
Nurlupınar Pazar Yeri ziyaretine CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, civar mahalle muhtarları ile Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay da katıldı. Başkan Şimşek ve beraberindeki heyet, pazarcı esnafının yanı sıra pazar çevresinde bulunan civar işyerlerini de ziyaret ederek esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Ziyaretler sırasında mahalle esnafının da görüşleri dinlenerek not alındı.
BAŞKAN BALABAN ORTAKÖY SAKİNLERİYLE BULUŞTU
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, mahalle ziyaretlerine Ortaköy Mahallesi ile devam etti.

İlçenin dört bir yanındaki mahalleleri ziyaret etmeyi sürdüren Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, son olarak Ortaköy Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan ile Ortaköy Mahalle Muhtarı Ramazan Orta da katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Balaban, Yunusemre Belediyesi olarak katılımcı ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışı benimsediklerini vurguladı. Mahalle halkından gelen talepler tek tek not alınırken, Ortaköy Mahallesi’nde yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verildi.Mahalle buluşmasının ardından Başkan Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan ve MAYEB Genel Müdürü İlhan Düzenli ile birlikte mahallede incelemelerde bulunarak ziyaretini tamamladı.





