Ünlü youtuber ve influencer Sibil Çetinkaya, Şükrü Özyıldız'la ilişkisi sonrasında adından sıklıkla söz ettiriyor. Merak edenleri için Sibil Çetinkaya kimdir sorusunu yanıtladık!

Sibil Çetinkaya Kimdir?

Sibil Çetinkaya, son zamanlarda adından sıklıkla söz ettiren bir sosyal medya fenomenidir. Sosyal medyada hayatını takipçilerine sunan Sibil Çetinkaya sektöre ilk adım atan isimlerdendir.

Sibil Çetinkaya İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde medya ve iletişim bölümünü kazanmıştır. Ancak sosyal medyada elde ettiği başarıyla yetinmek istemeyen ünlü isim, ara vermeden eğitimine devam etmiştir.

Bu kapsamda Sibil Çetinkaya, üniversite değişim programına katılmış ve Londra'ya gitmiştir. Londra’da oyunculuk eğitimleri alan ünü isim, yükseköğreniminin ardından Türkiye’ye dönmüştür.

Sibil Cetinkaya Kimdir 6

Sibil Çetinkaya Kaç Yaşında?

Sibil Çetinkaya kimdir sorusunun yanında ünlü ismin yaşı da merak edilmektedir. Sibil Çetinkaya 10 Mayıs 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 29 yaşında olan ünlü isim, genç yaşına rağmen kariyerinde büyük başarılar elde etmiştir.

Ailece İzlenecek Filmler: En İyi 12 Aile Filmi! Ailece İzlenecek Filmler: En İyi 12 Aile Filmi!

Sibil Çetinkaya Nereli? Dini Nedir?

Ünlü isim İstanbul doğumludur, ancak aslen İstanbullu değildir. Bu kapsamda Sibil Çetinkaya’nın babası nereli sorusu, oldukça merak edilmektedir. Sibil Çetinkaya’nın babası aslen Sivaslıdır. Bu sebeple Sibil Çetinkaya kökeni itibarıyla Sivaslıdır.

Ancak ünlü ismin memleketinden çok, mensup olduğu din merak edilmektedir. Çünkü Sibil, Ermeni kökenli bir isimdir. Bu sebeple Sibil Çetinkaya dini konusu araştırılmaktadır. Ancak ünlü influencer’ın dini mezhebine dair bir açıklaması bulunmamaktadır.

Sibil Cetinkaya Kimdir 1

Sibil Çetinkaya Kariyeri

Sibil Çetinkaya kariyerine Youtube ile başlamıştır. Ablası Narod Çetinkaya sayesinde popüler olduğu bilinen ünlü isim, Youtube’da 650 binin üstünde aboneye sahiptir. Bu kapsamda Sibil Çetinkaya günlük vlog, gezdiği yerler, makyaj ve moda gibi birçok konuda video yayınlamaktadır.

Sibil Çetinkaya Youtube’da bir video içeriği üreticisiyken, Instagram’da influencer konumundadır. Sibil Çetinkaya’nın Instagram’da 600 binin üzerinde takipçisi vardır. Sibil Çetinkaya bu sayede birçok ünlü markayla iş birliği yapmaktadır.

İşi gereği Instagram’da sıklıkla kendini paylaşan Sibil Çetinkaya boyu ve kilosuyla da oldukça merak konusudur. Sibil Çetinkaya’nın boyunun 172 cm, ağırlığının ise 58 kg olduğu bilinmektedir.

Sosyal medyanın yanı sıra oyunculuk okuyan Sibil Çetinkaya, Londra'dayken LAMDA Akademisi bünyesinde oyunculuk dersleri almıştır. Bu eğitimin ardında ise BAFTA'da bir tiyatro oyununda yer almıştır. Türkiye’ye döndükten sonra ise ünlü ismin, TV8 yapım ekibinde çalıştığı bilinmektedir.

Sibil Cetinkaya 2 2

Sibil Çetinkaya’nın Ailesi

Sibil Çetinkaya üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğudur. Ablası Narod Çetinkaya ise, dijital medya sektörünün önde gelen ajanslarından biri olan Games Medya'nın kurucu ortağıdır. Eğitim hayatı da oldukça başarılı olan Narod Çetinkaya, Notre Dame de Sion Fransız Lisesi'nden sonra Galatasaray Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur.

Sibil Çetinkaya’nın babası ne iş yapıyor sorusu da sıklıkla araştırılmaktadır. Elektrik ve pano işleri ile ilgili bir fabrikasının olduğu bilinen Çetinkaya’nın, önemli bir iş insanı olduğu söylenmektedir.

Sibil Çetinkaya’nın annesi ise Jermin Çetinkaya’dır. Babası gibi hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Sibil Çetinkaya bir röportajda annesi hakkında aşağıdaki sözlere yer vermiştir:

Annem benim en yakın arkadaşım. Mükemmel bir anne, ben onunla ilgili hiçbir şikayette bulunamam vallahi. Her derdime koşar ve yeri geldiğinde de beni kendime getirmek için bana hayat dersi verme moduna girer.

Sibil Cetinkaya 2 3

Sibil Çetinkaya’nın Sevgilisi Kim?

Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya’nın sevgilisi de oldukça merak edilen konular arasında yer almaktadır. Sibil Çetinkaya eski sevgilisi Burak Yörük ile ayrılmasının ardından yeni bir aşka yelken açmıştır.

Yeni sevgilisi de oyuncu olan Sibil Çetinkaya, Şükrü Özyıldız ile aşk yaşamaktadır. Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya sevgilisi ile olan mutlu anlarını Instagram üzerinden de sıklıkla paylaşmaktadır.

Şükrü Özyıldız Kimdir?

Sibil Çetinkaya kimdir sorusunun beraberinde getirdiği Şükrü Özyıldız’ı tanıyalım… Şükrü Özyıldız, ülkemizde oldukça popüler olan ve başarılı bir oyuncudur. Günümüzde 36 yaşında olan Şükrü Özyıldız, İzmir doğumludur.

Şükrü Özyıldız ilk oyunculuk deneyimini 2011 yılında Derin Sular adlı günlük dizide yaşamıştır. Ardından ise Benim Hala Umudum Var adlı dizide yer almış, Gizem Karaca ve Berk Oktay ile aynı projede yer almıştır.

2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizinin başrolleri arasında yer alan Şükrü Özyıldız, kendini bu dizideki oyunculuğu ile tanıtmıştır. Ardından ise Yılmaz Erdoğan imzalı Ekşi Elmalar adlı sinema filminde yer almıştır. İki yapımın ardından oldukça ünlenen Şükrü Özyıldız, Cebimdeki Yabancı, Arif V 2016 gibi başarılı filmlerle kariyerinde ilerlemeye başlamıştır.

Şükrü Özyıldız televizyon dizileri ve sinema filmlerinin yanı sıra, başka sanat dallarıyla da ilgilenmiştir. Bu kapsamda ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi başarılı isimlerle birlikte Alice müzikalinde boy göstermiştir.

Televizyon dizileriyle kariyerine devam eden Şükrü Özyıldız, dijitalde platformlarda da adından söz ettirmiştir. Netflix’te yayınlanan ve Demet Özdemir ile başrolü paylaştığı Aşk Taktikleri adlı film serisinde, ikili oldukça konuşulmuştur. Serinin 3. filminin de yakında geleceği bilinmektedir.    

Muhabir: Özkan Çelik