Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde yıkıcı etki yapan deprem felaketinin ardından seferberlik başlatan Şehzadeler Belediyesi, araç ve personelleriyle deprem bölgesindeki yaraların sarılması için canla başla mesai yapıyor. Depremin ilk saatlerinden itibaren AFAD ile koordineli olarak bölgeye tüm imkanlarını seferber eden Şehzadeler Belediyesi, Adıyaman Eğriçay Çadır Kentin'de kurduğu mobil aşevi ile depremzede vatandaşların sıcak yemek ihtiyacına cevap veriyor.

Eğriçay Çadır Kentindeki 5 bin kişiye iki öğün sıcak yemeğin çıkarıldığı mobil aşevi, ihtiyaç halinde kapasitesini 10 bin kişiye kadar çıkarabilecek donanımda. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in de bizzat gidip yerinde incelediği ve deprem mesaisi yaptığı mobil aşevi, hizmetiyle ulusal kanalların da gündeminden düşmüyor.

Adıyaman Eğriçay Çadır Kentin'de deprem mesaisi yapan haber kanalları Şehzadeler Belediyesi'nin mobil aşevini de ziyaret ederek, burada depremzedelere verilen hizmeti sık sık haberlerinde de konu ediniyor.

HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz