Televizyon dünyasının unutulmaz yapımlarından biri olan "Avrupa Yakası," efsanevi kadrosu ve mizahi hikayesiyle hala hatırlanan bir dizi olarak öne çıkıyor. Ancak, son zamanlarda dizinin yeniden çekileceği söylentileri magazin gündemini sallamıştı. Dizide Tanrıverdi karakterine hayat veren Sarp Apak ise bu iddialara net bir şekilde cevap verdi.

Oyuncu, bir alışveriş merkezinde basın mensuplarına görüntülendiğinde, "Avrupa Yakası"nın yeniden çekileceği söylentilerini yalanladı. Apak, aynı zamanda Gülse Birsel ile olan özel bağını vurgulayarak, "Gülse beni ne zaman çağırsa, oradayım. Onunla başka bağım var. Ara ara buluşup, yine güzel işler yapacağız" dedi.

Sarp Apak, bıyıklarını kestirmesi ve yoğun bir dönemde olmasıyla ilgili olarak da, "Hem iş hem de elim çok gidiyordu. Bir stand-up ile ilgili çalışmamız var. Mart ayında olacak. Bu sene tiyatro ve sinemaya ilerliyorum ama televizyona hep muhtacız" açıklamasını yaptı.

Manisa’nın otostopçu hayalet kız efsanesi! Manisa’nın otostopçu hayalet kız efsanesi!

Dolayısıyla, sevilen oyuncu Apak'ın verdiği bu açıklamalar, "Avrupa Yakası" hayranlarını heyecanlandıran yeniden çekilecek iddialarını şu aşamada geçersiz kılıyor.

Editör: Diyar Aslan