Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, Milli Egemenlik Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen yardım etkinliğinden elde edilecek gelirin tamamının Gazze’ye bağışlanacağı açıklandı.
Sarıgöl Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, okulun öğretmenleri, öğrencileri ve velileri tarafından temin edilen çeşitli gıda ürünleri stantlarda satışa sunuldu. Etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi ve ürünler kısa sürede tükendi.
Okul Müdürü Feray Turan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Bu organizasyonu öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katkılarıyla hayata geçirdik. Etkinlikten elde edilecek tüm gelir, Türk Kızılayı aracılığıyla Gazze’ye gönderilecek,” ifadelerini kullandı.
Gazze’ye destek amacıyla düzenlenen yardım etkinliğinin gün boyu süreceği belirtildi.