Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0'lık skorla mağlup edip zirveyle puan farkını 3'e indirdi. Bu kritik galibiyetin ardından ünlü astrolog Meral Güven, açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.

 

Fenerbahçe'nin Galibiyeti ve Şampiyonluk Yarışı

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek puan farkını 3'e indirdi. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, şampiyonluk için umutlarını son haftaya taşıdı. Galatasaray, liderliğini sürdürmekte olup, sezonun son haftasında alacağı sonuçla şampiyonluğunu ilan edebilir.

Meral Güven'in Şampiyonluk Tahmini

Meral Güven, TGRT Haber'e konuk olduğu programda, "Kartlarım ısrarla üstüne bastıra bastıra hala daha Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylüyor. Harita da kartlarım da bunu söylüyor, Fenerbahçe mucizevi şampiyonluk yaşayacak." diyerek şampiyonluk tahminini yineledi. Güven, 14 ay önce de benzer bir tahminde bulunmuş ve "Önümüzdeki sezon Fenerbahçe ve Galatasaray son maça kadar şampiyonluk için yarışacaklar. Fenerbahçe geriden gelerek şampiyon olacak ve mucizevi bir kutlama olacak." demişti.

Süper Lig'de 1. ve 2. haftanın programı açıklandı Süper Lig'de 1. ve 2. haftanın programı açıklandı

Fenerbahçe Nasıl Şampiyon Olur?

Süper Lig'in son haftasında, Galatasaray Konyaspor ile karşılaşacak. Galatasaray, bu maçtan beraberlik veya galibiyetle ayrılırsa, şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için ise iki şart var: İstanbulspor'u yenmesi ve Galatasaray'ın Konyaspor'a yenilmesi gerekiyor.

Kaynak: Haber Merkezi