Selendi’de 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı: 2 bin 269 öğrenci ders başı yaptı
Selendi’de 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı: 2 bin 269 öğrenci ders başı yaptı
İçeriği Görüntüle

Manisa’nın Salihli ilçesinde, 2025-2026 Eğitim-Öğretim yılı kapsamında İlköğretim Haftası düzenlenen törenle kutlandı.

Kutlamalar, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program, İsmail Bali İlkokulu’nda devam etti. Günün anlam ve önemine dair konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen yaptı. Yenen, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek öğrencilere başarılar temennisinde bulundu.

Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan da törende yaptığı konuşmada, tüm öğrencilerin İlköğretim Haftası’nı kutladı. Güldoğan, yeni eğitim öğretim yılının bir önceki yıldan daha verimli geçmesi için çalışılacağını belirterek öğrencilere başarılar diledi.

Tören, öğrencilerin şiirlerini seslendirmesi ve halkoyunları gösterileriyle sona erdi.

Kutlama programına Kaymakam Ali Güldoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Özdem, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Doğukan Karaaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, kurum ve okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve parti temsilcileri katıldı.

Kaynak: İHA