Salihli’de Cumhuriyetimizin 102. yılı etkinlikleri kapsamında organize edilen Cumhuriyet Koşusu, sporseverleri bir araya getirdi. Her yaştan yarışmacının katıldığı etkinlik, hem sportif mücadeleye hem de Cumhuriyet coşkusuna tanıklık etti. Salihli Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün öncülüğünde gerçekleşen yarışta, sporcular hem yarışın heyecanını yaşadı hem de Cumhuriyet sevgisini pekiştirdi. Dereceye giren sporculara ödülleri ise törenle takdim edildi.

571755713 1238206708347686 5107756911270599112 N

Etkinlikte Her Yaşta Sporcu Yarıştı

Yarış, farklı yaş gruplarından katılımcılara açık şekilde düzenlendi. Çocuklardan yetişkinlere kadar birçok sporcunun piste çıktığı etkinlikte, herkes Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşadı.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Yarışmayı başarıyla tamamlayan sporculara ödülleri, Salihli Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Çetin Hazer tarafından verildi. Hazer, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, Cumhuriyet coşkusunun sporla birleşmesinin önemine vurgu yaptı.

Cumhuriyet Ruhu Koşuda Yaşandı

Etkinlik boyunca katılımcılar, yarışın heyecanını ve Cumhuriyet sevgisini bir arada yaşadı. Organizasyon, hem sportif bir etkinlik hem de toplumsal birlik ve beraberliğin simgesi oldu.

Kaynak: Haber merkezi