Dünya genelinde son yılların geçmiş dönemlere göre en sıcak günlerinin yaşandığı Manisa’da Cuma günü (Yarın) gökgürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Sıcaklıkların da kademeli olarak düşerek tekrar yükseleceği öngörülüyor.

Manisa'nın Beş Günlük Hava Durumu

Manisa için önümüzdeki beş gün boyunca hava tahminleri belirlendi. Sıcaklıklar genel olarak yüksek seyredecek ve bölge bazı günlerde sağanak yağışlarla karşılaşacak. İşte detaylar:

Manisa'da 7 Haziran Cuma günü gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklık 22°C ile 35°C arasında değişecek. Nem oranı ise yüzde 31 ile yüzde 68 arasında olacak. Rüzgar hızı 11 km/s civarında esecek. Haftanın ilk günü yağışlı geçecek, bu nedenle dışarıda plan yapacakların dikkatli olması gerekiyor.

Önemli Not: Yağmur geçişlerinin gün içerisinde 15.00 ile 21.00 arasında gerçekleşmesi bekleniyor.

8 Haziran Cumartesi günü hava parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 20°C, en yüksek sıcaklık ise 34°C olarak tahmin ediliyor. Nem oranı yüzde 28 ile yüzde 79 arasında değişirken, rüzgar hızı 18 km/s civarında olacak. Yağış beklenmeyen bu günde hava nispeten sakin geçecek.

9 Haziran Pazar günü ise Manisa'da sıcak bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 19°C ile 35°C arasında değişecek. Nem oranı yüzde 27 ile yüzde 81 arasında olacak ve rüzgar hızı 16 km/s olarak tahmin ediliyor. Sıcak hava, hafta sonunun son gününde etkisini sürdürecek.

10 Haziran Pazartesi günü de sıcak hava devam edecek. En düşük sıcaklık 20°C, en yüksek sıcaklık ise 38°C olarak öngörülüyor. Nem oranı yüzde 17 ile yüzde 67 arasında değişecek ve rüzgar hızı 14 km/s civarında esecek. Haftanın ilk iş günü oldukça sıcak geçecek, bu nedenle sıcaktan korunmak için gerekli önlemlerin alınması önemli.

11 Haziran Salı günü sıcaklıklar daha da artacak. Sıcaklıklar 22°C ile 39°C arasında olacak. Nem oranı yüzde 13 ile yüzde 50 arasında tahmin ediliyor. Rüzgar hızı ise 13 km/s civarında esecek. Haftanın son günü, önümüzdeki beş günün en sıcak günü olacak.

Deprem uzmanından Ege ve Marmara’ya uyarı! Hareketlenme başladı! Deprem uzmanından Ege ve Marmara’ya uyarı! Hareketlenme başladı!

Manisa'da önümüzdeki beş gün boyunca sıcaklıkların yüksek seyredeceği ve Cuma günü sağanak yağışların etkili olacağı görülüyor.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK