TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, milletvekili adayı Nevzat Büküm ile birlikte AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç'u ziyaret ederek, Şehzadeler ilçesinde seçim startını verdi.


AK Parti Şehzadeler İlçe binasını ziyaret eden TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ile AK Parti Manisa 9'uncu sıra Milletvekili adayı Nevzat Büküm, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç'u makamında ziyaret ederek, Şehzadeler İlçesinde seçim startını verdiklerini açıkladı. Berber, 7 Haziran'da yapılan genel seçim sonuçlarının kendilerini yorduğunu dile getirdi.


"7 HAZİRAN'DA MİLLETİMİZ KULAĞIMIZI ÇEKTİ"

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, milletvekili adayı Nevzat Büküm ile birlikte AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç'u ziyaret ederek, Şehzadeler ilçesinde seçim startını verdi. Berber, gazetecilere yaptığı açıklamada 7 Haziran'da yapılan seçim sonuçlarını değerlendirerek, "Milletimizle, halkımızla aramızda biraz uyuşmazlık olduğu anda hemen bizi uyarıyorlar. 2009 yerel seçimlerinde de halkımız böyle bir mesaj vermişti. Milletimiz uyardığı zaman kulak çekiyor. Bu sefer biraz fazla kulak çekti ki kulak elinde kaldı" ifadelerini kullandı.

"MİLLETİMİZ UYARDIĞINDA KULAK ÇEKİYOR"
7 Haziran'da yapılan seçim sürecinin kendilerini yormadığını vurgulayan Berber, seçim sonuçlarının AK Partilileri yorduğunu söyledi. 7 Haziran'da milletin verdiği mesajı çok net aldıklarını ifade eden Berber, "Nerede hata yaptık, nerede eksiğimiz var, bunları ele aldık. Biz her zaman milletimizin sesi olduk. Milletimizin sesine kulak verdik. Zaten AK Parti'yi 13 yıl boyunca tek başına iktidar yapan milletimizdir. Milletle aramızda biraz mesafe olduğu anda hemen bizi uyarıyor. 2009 yerel seçimlerinde de halkımız böyle bir mesaj verdi. Milletimiz uyardığı zaman kulak çekiyor. Bu sefer biraz fazla kulak çekti ki kulak elinde kaldı" dedi.

"ŞİMDİYE KADAR NE SÖYLEDİYSEK HEPSİNİ YAPTIK"
1 Kasım akşamı Türkiye'de tek başına iktidar çıktığında, 2 Kasım sabahı bütün sorunların çözüleceğini ifade eden Berber, sözlerini şöyle sürdürdü: "Onun için biz dersimizi çok iyi çalıştık. Herkese yönelik mesajlarımızı ve taahhütlerimizi açıkladık. Bütün millet AK Parti'nin seçim beyannamesinin açıklanmasını bekledi. Çünkü diğerlerinin ne söylediğini pek önemsemiyorlar. İktidar olmadan söylediklerinizi yapma imkanı bulamazsınız bu ülkede. Millet onun için bizim ne söyleyeceğimize bakıyor. Biz şimdiye kadar ne söylediysek hepsini yaptık. Biz her söylediğimizi yapmak zorundayız. Bundan sonra da Manisa'mız için, ülkemiz için en hayırlısını yapmaya devam edeceğiz."


Editör: TE Bilişim