Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nda (PFDK) önemli bir görev değişikliği yaşandı. Başkanlık görevini yürüten Av. Celal Nuri Demirtürk, yardımcısı Av. Taha Çalık ve raportör üye Av. Serhat Çetin istifalarını sundu. TFF, istifaları kabul ederken, yeni atamaları da kamuoyuyla paylaştı.

TFF tarafından yapılan resmi açıklamada, PFDK Başkanlığı’na Başbuğ Pınarbaşı’nın getirildiği bildirildi. Kurulun yeni üyeleri ise Abdullah Adır ve Yusuf Ziya Taşkın oldu.

Galatasaray'da Osimhen tamam!
Galatasaray'da Osimhen tamam!
İçeriği Görüntüle

TFF’nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Sayın Av. Celal Nuri Demirtürk, Başkan Vekili Sayın Av. Taha Çalık ve Raportör Üye Sayın Av. Serhat Çetin görevlerinden istifa etmişlerdir.

PFDK Başkanlığına Sayın Başbuğ Pınarbaşı, PFDK üyeliklerine Sayın Abdullah Adır ve Sayın Yusuf Ziya Taşkın atanmıştır. Sayın Pınarbaşı, Sayın Adır ve Sayın Taşkın’a yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Türk futboluna sağladığı katkılar nedeniyle Sayın Celal Nuri Demirtürk, Sayın Av. Taha Çalık ve Sayın Av. Serhat Çetin’e teşekkür eder, çalışma hayatlarında başarılar dileriz.”

Kaynak: NtV