Yaz Aylarının En Şanslı Burçları Belli Oldu! İşte Bu Yaz Yüzü Gülecek 5 Burç… Yaz Aylarının En Şanslı Burçları Belli Oldu! İşte Bu Yaz Yüzü Gülecek 5 Burç…

Dizinin merakla beklenen ilk bölümü, Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu yazıp hem de Azem Yücedağ karakterine hayat vereceği bu özel yapım, pavyon dansıyla da adından söz ettirmişti.

Oyuncu Hazar Ergüçlü'nün dans performansının konuşulduğu İnci Taneleri'nin yayın tarihi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı senaryo ve başroldeki performansıyla dikkat çeken dizi, aynı zamanda Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan ve Özgün Çoban gibi önemli isimleri de bünyesinde barındırıyor.

İnci Taneleri dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Heyecanla beklenen dizi, 25 Ocak Perşembe günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Ayrıca, diziye dair afiş de yayınlandı ve Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın karelerini içeriyor. Bu özel yapımın yayınlanacak ilk bölüm fragmanı ise geçtiğimiz günlerde izleyiciyle paylaşıldı.

212509050-gd91rzaxiaagsi5

Editör: Diyar Aslan