Orhan Ölmez kimdir, nereli ve kaç yaşında? Soruları merak konusu oldu. Su Misali, Damla Damla, Bırak Gitsin gibi şarkıların sahibi Orhan Ölmez kimdir? Orhan Ölmez nereli? Orhan Ölmez Manisalı mı? Detaylar haberimizde…

Orhan Ölmez Kimdir, Nereli Ve Kaç Yaşında?

Orhan Ölmez, 1 Mayıs 1978 tarihinde Manavgat'ta doğmuş bir Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı, aranjör ve sunucudur. Hemşirelik yapan annesi ve Meteoroloji Müdürlüğü görevinde bulunan babası sayesinde çocukluğu farklı şehirlerde geçmiştir, özellikle Antalya, Tokat, ve Sivas gibi şehirlerde bulunmuştur.

IMG-20200122-WA0024

Orhan Ölmez Manisalı Mı?

Babasını 10 yaşında kaybeden Orhan Ölmez, annesi ve kız kardeşi ile birlikte Manisa Turgutlu'ya taşınmıştır. Orhan Ölmez, Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı mezunudur. Baba tarafından Sivas Kangal, anne tarafından ise Manisa Turgutlulu olan sanatçı, fantezi müzik alanında başarılı çalışmalara imza atmıştır.

Lise ve üniversite eğitimini tamamlamak için İzmir'e gitmiş ve müzikle babasının hediye ettiği bağlama ile tanışarak müzik kariyerine adım atmıştır.

Ekrem İmamoğlu'na benzeyen Manisalı köfteci gündem oldu Ekrem İmamoğlu'na benzeyen Manisalı köfteci gündem oldu

Su Misali, Damla Damla, Bırak Gitsin gibi popüler şarkıları ile tanınan Orhan Ölmez, müzik kariyerinin yanı sıra sunuculuk da yapmaktadır.

Kaynak: Almıla Nur BERİLĞEN