NATO’nun sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte’nin açıklamalarına yer verildi. Rutte, Türkiye’nin bu önemli toplantıya ev sahipliği yapacağı için teşekkür ederek, “Türkiye, ortak güvenliğimiz için paha biçilemez katkılar yaptı ve 70 yıldan fazla süredir güçlü bir NATO üyesi oldu” dedi.

TAMEK Manisa’da 50 işçi alacak!
TAMEK Manisa’da 50 işçi alacak!
İçeriği Görüntüle

Zirvede Kritik Konular Masada

Genel Sekreter Rutte, zirvede liderlerin NATO’yu daha güçlü, daha adil ve daha etkili bir ittifak haline getirmeye devam edeceklerini, ayrıca güvenliğe yönelik kritik zorluklara yanıt vermeye hazır olacaklarını belirtti.

Türkiye İkinci Kez Ev Sahibi Olacak

Türkiye, 2004 yılında İstanbul’da düzenlenen zirvenin ardından, ikinci kez NATO zirvesine ev sahipliği yapacak. Ankara’daki zirve, NATO’nun gelecekteki güvenlik politikaları açısından kritik öneme sahip olacak.

Kaynak: Haber merkezi