Müge Anlı'nın sunumuyla ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında garip bir olay yaşandı. Ablası Nevrigül'ün ölümüyle ilgili ilginç açıklamalar yapan Nazmiye, "Bütün erkeklerden nefret ediyorum" demişti. Nazmiye'nin bu sözlerin hemen ardından programın güvenlik görevlisi Yılmaz'a Instagram'dan mesaj attığı ortaya çıktı. Bunu duyan Müge Anlı Nazmiye'ye çok ağır sözler sarf etti.

Nevrigül Alan'ın sır ölümünün perde arkasının araştırıldığı programda Nevrigül'ün kız kardeşi Nazmiye'nin açıklamaları gündem oluyor.

Programa katılan Nazmiye'nin canlı yayında bir terslik yaşanmaması için yanında duran güvenlik görevlisine mesaj attığı öğrenildi. Nazmiye, mesaj atmadan bir gün öncesinde ise "Bütün erkeklerden nefret ediyorum. Şuram erkeklere karşı nefret dolu" ifadelerini kullanmıştı.

Bu durumu haber alan Müge Anlı çok sinirlendi. "Sen bu çocuğu nasıl buldun?" diyen Müge Anlı Nazmiye'nin "Sen niye ikide bir hep benim önüme geçiyorsun? Cevap ver de sana önemli bir şey söyleyeceğim" diye mesaj attığını söyledi.

Manisa’da bir köyün ilçeye dönüş serüveni Manisa’da bir köyün ilçeye dönüş serüveni

Anlı, "Azıp kudurmuşsunuz. Kusura bakma. Elin adamına nasıl mesaj atarsın. Nerden buldun adını soyadını Instagram'ını. Yapamazsınız ya. Siz kadınsınız. Kadın dediğin bir durur. Erkek gelir. Saldırılmaz. Ben sevgilisinin yerinde olsam seni yolarım" dedi.

Medyatava

Editör: Diyar Aslan