Helal olsun! Arda atmaya devam ediyor... Ancelotti bile şaşırdı! Helal olsun! Arda atmaya devam ediyor... Ancelotti bile şaşırdı!

İşitme Engelliler Milli Takımı’nda Manisa’mızı başarıyla temsil eden ve sezon başında Manisa Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’nın renklerine bağlanan yıldız sporcu Selinay Akçin, “Takımımız üst üste aldığı galibiyetlerle grup sıralamasında lider konumda. Artık play-off’u garantiledik diyebiliriz. Sıradaki hedefimiz Manisa’ya şampiyon olarak dönmek” dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.Lig 6. Grup’ta mücadele eden ve haftalardır üst üste aldığı galibiyetlerle zirveyi kaptırmayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın pasör çaprazı Selinay Akçin, Büyükşehir’in Sultanları’nın voleyboldaki başarısına değinerek takımın hedefleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşitme Engelliler Milli Takımı’nda ilimizi başarıyla temsil eden milli sporcu Akçin, Manisa formasını taşımaktan gurur duyduğunu ve play-off’lardan Manisa’ya şampiyon olarak dönmenin en büyük hedefleri arasında olduğunu belirtti.

"Manisalı Olarak Manisa Formasını Gururla Taşıyorum"

Voleybol kariyerine doğduğu şehir olan Manisa’da başladığını ifade eden 10 numaralı oyuncu Selinay Akçin, “2000 yılında Manisa’da dünyaya geldim. Voleybol hayatıma da Manisa’da başladım. Kariyerimi farklı şehirlerde farklı takımlarda sürdürdüm. İşitme engelliler dünya şampiyonluğu, olimpiyat şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği dereceleri ile kariyerdeki başarımı taçlandırdım. Manisa’mızın adını gururla temsil etmeye devam ediyorum. Şimdi de doğduğum ve büyüdüğüm şehrin yeşil-beyazlı formasını gururla taşıyorum” dedi. 

“Play-Off’u Garantiledik”

TVF Kadınlar 2.Lig 6.Grup’ta haftalardır lider olan yeşil-beyazlı ekibin başarı sırlarını da paylaşan Akçin, “Üst üste aldığımız galibiyetlerle grup sıralamasında lider konumdayız. Artık play-off’u garantiledik diyebiliriz. Takımımızda çok fazla tecrübeli isim var bir o kadar da genç isimler var. Büyüklerimizi abla, küçüklerimizi kardeş gibi görüyoruz. Çok samimi bir aile ortamımız var. Zaten başarımızın en önemli sırlarından biri de aile gibi olmamızdır. Maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan taraftar kitlemizi de asla unutmamak lazım. Onlar arkamızdaki en büyük itici güçlerden biri. Manisa’ya voleybolu sevdirmek en önemli hedeflerimizden biriydi, bunu da başardığımızı düşünüyorum” dedi.

“Başarılarımızın Mimarı Başkan Ergün’e Teşekkür Ederiz”

Manisa’yı play-off’larda başarıyla temsil etmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Akçin, “Sıradaki hedefimiz sadece play-off’ta bulunmak değil, oradan Manisa’ya şampiyon olarak dönmek. Manisa’nın evladı olarak takımımızı 1.Lig’te görmek benim hayatım boyunca unutamayacağım bir başarı olur. İnşallah önümüzdeki maçları da kayıpsız atlatarak yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Başarılarımızın mimarı olan, spora ve sporcuya her zaman değer veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün başta olmak üzere Manisa BBSK yönetim kurulu üyelerimiz, teknik kadromuz ve tüm taraftarlarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: Mahmut ASLAN