Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Manisa'ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında çeşitli temaslar gerçekleştirdi. Manisa Valisi Enver Ünlü ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından karşılanan Bakan Tekin, önemli görüşmelerde bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Manisa Valiliği’ni ziyareti ardından açıklama yapan Manisa Valisi Enver Ünlü, “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Yusuf Tekin'i Şehzadeler Şehrimiz Manisa'da ağırlıyoruz.” açıklamasında bulundu.

İzmir'de memurlar CHP İl Başkanlığı'na yürüdü İzmir'de memurlar CHP İl Başkanlığı'na yürüdü

Bakan Tekin’in Manisa Programı

Bakan Tekin ilk olarak saat 10.30’da Manisa Valiliği’ni ziyaret etti. Ardından saat 10.45’de Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile il eğitim değerlendirme toplantısı yaptıktan sonra saat 12.00’de Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Ergün’le bir araya gelecek. Daha sonra AK Parti Manisa İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek.

13.00’te Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu’nda öğrencilerle buluşacak olan Milli Eğitim Bakanı, saat 14.30’da Binali Yıldırımla beraber Şehit Uzman Çavuş Vedat Öz Kızılay Özel Eğitim Anaokulu’nu açacak. 

Kaynak: Özkan Çelik