CHP’nin terör örgütlerinin taşeronluğunu yaptığını söyleyen MHP Grup Başkanvekili Erkan AKÇAY, “CHP yönetimi HDP ile aynı yolda yürümekte, PKK ve FETÖ ile kirli ittifak hesapları yapmaktadır.” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın sözcülüğünü yaptığını savunan Akçay, “İmralı Canisi Öcalan ‘Açılım sürecinin devamının sağlanması için TBMM’de Komisyonu kurulmasını istemiştir. CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel İmralı Canisi Öcalan’ın talepleri doğrultusunda TBMM Komisyon kurulması için İçtüzük Değişiklik Teklifi vermiştir. İmralı Canisi Öcalan Toplumsal Mutabakat Kanun Teklifi verilmesini istemiştir. CHP’li Özgür Özel İmralı Canisi Öcalan’ın talepleri doğrultusunda 68 maddelik kanun teklifi vermiştir.” dedi.

“CHP TERÖR ÖRGÜTLERİNİN TAŞERONLUĞUNU YAPIYOR”

CHP’nin terör örgütlerinin taşeronluğunu yaptığını iddia eden Akçay, “HDP ile aynı yolda yürüyen CHP’nin, PKK ve FETÖ ile ilişkisi de ayan beyan ortadadır. Atatürk’ün kurduğu CHP’yi;  HDP’nin uydusu,  PKK ve FETÖ terör örgütünün savunucusu haline getirmişlerdir. 24 Haziran Seçimlerinde Cumhur İttifakından yediği tokadı hazmedemeyen CHP,  yaklaşan yerel seçimler öncesinde yine kirli ittifak peşinde koşmaktadır. HDP ile aynı yolda yürüyen, PKK ve FETÖ ile kirli ittifak hesapları yapan CHP, tüm hesaplarını alt üst eden MHP’ye saldırmaktadır.” ifadelerini kullandı. 

CHP’Lİ ÖZEL İMRALI CANİSİNE SADAKATİNİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR

Özgür Özel’in siyasi edep ve üsluptan yoksun olduğunu öne süren MHP’li AKÇAY,“ İmralı Canisi’nin sözcülüğünü yapan Özgür Özel Sayın Genel Başkanımıza ve MHP seçmenine saldırmaktadır.  CHP’li Özel Sayın Genel Başkanımıza ve MHP’ye dil uzatarak İmralı Canisi Öcalan’a sadakatini göstermeye çalışmaktadır. MHP düşmanlığından beslenen CHP’li Özel, MHP’ye dil uzatmadan önce kendi partisine ve aynaya bakmalıdır.  Dili bozuk Özgür Özel MHP seçmeni ile gönül ittifakı olduğunu iddia etmektedir. İmralı Canisi’nin sözcüsü Özgür Özel bilmelidir ki MHP seçmeni terör örgütleriyle işbirliği yapan ve Atatürk’e ihanet eden CHP’nin yakınından bile geçmez. Senin gibi MHP düşmanlarını da tükürüğü ile boğar. İmralı Canisi Öcal’ın sözcülüğünü yapan, HDP, PKK, FETÖ ile aynı zeminde buluşan ve şehit cenazesinde sırıtan Özgür Özel’i kamuoyunun takdirine bırakıyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim