İstanbul Bağcılar’da geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’nin standına saldırı yapıldı. İYİ Parti kanadından saldırının MHP’liler tarafından yapıldığı iddia edilirken gerek açıklamalarda, gerek sosyal medyada MHP’ye tepki gösterildi.

Manisalı İYİ Partililer de bu tepkilere katılınca MHP kanadından cevap gecikmedi. MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada İYİ Parti’yle ilgili sert ifadeler kullandı. Özten, “Yola çıktıkları gün itibari ile mağdur edebiyatı ile popüler olma yolunda çaba sarf eden İP’lilerin yeni gündemi Bağcılar’da yaşanan yaralamalı adli vaka üzerinden devam etmektedir. Her türlü mesnetsiz iftirayı marifet sayan İP camiası yine ülkücü hareketi hedef göstererek kamuoyunu yanıltma çabasındadır. İstanbul’da “Biz bu filmi daha önce gördük.” dedirten bildik senaryolar sahneye konmuş ve oynanmaya başlanmıştır. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü, milletimizin bekası için yarım asırdır toplumsal bir güç odağı, siyasi ağırlık merkezi işlevi gören Milliyetçi-Ülkücü Hareket ve onun politikadaki mümessili MHP; erken seçimler arifesinde saldırıların odağına oturtulmaya çalışılmaktadır.” dedi.

“İPİ GÖĞÜSLEYEMEYECEKLERİNİ ANLAYANLAR…”

İYİ Parti’nin seçimde başarı elde edemeyeceğini anlayınca çamur atma politikası izlediğini savunan Özten, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “İpi göğüsleyemeyecekleri şimdiden belli olanlar, kazanamayacaklarını anladıkları yarışta rakiplerine daha başından çamur atmaya başlamışlardır. İstanbul’da sahnelenen çirkin tahriki fırsat bilerek her türlü edepsizliği sergileyenler, şeref ve haysiyet yoksunudur. Sosyal medya kanalıyla haysiyet cellatlığına soyunan, fitne üreten, partimiz ve dava arkadaşlarımızla ilgili dedikodu servis eden kirli çevrelerin, nefsine yenik düşmüş ahlaksız kişilerin emel ve eylemlerine ihtimam ve itibar edilmeyecektir.” 

Editör: TE Bilişim