Meteoroloji Manisa için hafta sonu ile birlikte 5 günlük hava tahmin raporu yayınlarken sıcaklık ve yeni hafta için yağış açıklamasında bulundu.

Hafta sonunun ilk gününe 7 derecelik bir havayla başlayan Manisa genelinde sabah saatlerinde bulutlu bir hava etkili oldu.

Öğle saatlerinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte Manisa genelinde hava sıcaklığı en yüksek 14 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Öğle saatleri sonrası termometreler 12 dereceye düşerken kent genelinde az bulutlu bir gökyüzü hakim oluyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 11 dereceyi gösterirken az bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde yine termometreler 11 derece seviyelerinde seyrederken, gece saatlerinde ise termometreler 10 derece seviyelerinde ölçülecek.

“HAVA SICAKLIKLARI YÜKSELİYOR”

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Manisa genelinde hafta sonunda da termometreler yükselişine devam ederken yeni haftanın ilk gününde güneşli bir hava bekleniyor.

Yarın (Pazar) yapılan tahminlere göre Manisa genelinde sabah saattlerinde termometreler en düşük 7 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde bulutlu bir hava hakim olurken en yüksek sıcaklık 15 derece olarak bekleniyor.

Yeni haftanın ilk iş gününde ise (PAZARTESİ) sabah saatlerinde termometreler 6 derece olarak ölçülürken gün içerisinde ise en yüksek 15 derece olacak.

Yeni haftanın ikinci iş gününde ise (SALI) sabah saatlerinde termometreler en düşük sıcaklık 10 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde güneşli  gökyüzüyle birlikte termometreler de 21 derece seviyelerinde olacak.

Yeni haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 9 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler en yüksek 20 dereceyi gösterecek.

KULİS

Editör: Nuray Bozkurt