Uzun süredir kamuoyu önünde görünmeyen eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Sami Yusuf konserinde objektiflere takıldı. Eşi Tuncer Akşener ile birlikte konser alanına gelen Akşener, aktif siyaseti bıraktıktan sonra ilk kez bu denli geniş bir etkinlikte görüldü.
Sami Yusuf İstanbul’da hayranlarıyla buluştu
Ünlü sanatçı Sami Yusuf, “Ecstasy: İki Deniz Arasında” başlıklı konseriyle uzun bir aradan sonra İstanbul’da sahne aldı. Anadolu PSM, SİS Production ve Kalyon Ajans iş birliğiyle Festival Park Yenikapı’da düzenlenen konsere yaklaşık 25 bin kişi katıldı.
75 kişilik dev orkestra sahne aldı
Sanatçı, konserinde 75 kişilik bir orkestrayla sahneye çıkarak müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Ayrıca, yeni albümü “Ecstasy” de ilk kez bu konserde tanıtıldı.
Gazze’ye ithaf edilen eser
Sami Yusuf, ünlü şair Fuzuli’nin sözleriyle bestelediği “The Meeting” (Buluşma) adlı eserini Gazze’ye ithaf ederek yoğun alkış aldı. Konser gelirinin bir kısmının da Filistin ve Gazze’de yaşanan insani krize destek amacıyla bağışlanacağı açıklandı.
Meral Akşener izleyiciler arasındaydı
Aktif siyaseti bıraktığını açıklamasının ardından gözlerden uzak bir hayat süren Meral Akşener, bu özel gecede konseri izleyenler arasındaydı. Akşener’e, eşi Tuncer Akşener de eşlik etti.