Manisa Celal Bayar Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Yunusemre Belediyesi ile iş birliği yaparak kadın üreticilere yönelik sosyal medya kullanımı semineri düzenledi. Eğitim, kadın üreticilerin ürettikleri ürünleri dijital platformlar aracılığıyla daha geniş bir kitleye ulaştırmalarına yardımcı olmayı amaçladı.

Horozköy ve Mareşal Fevzi Çakmak Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezlerinde gerçekleştirilen “Kadın üreticiler için sosyal medya kullanımı” başlıklı seminerde, sosyal medya üzerinden ürün tanıtımı, pazarlama ve etkili iletişim stratejileri üzerinde duruldu.

Katılımcılara, sosyal medya kullanımlarını daha verimli hale getirecek pratik bilgiler ve ipuçları aktarıldı. Eğitim, kadın üreticilerin dijital dünyada görünür olmalarını sağlayarak işlerini tanıtma fırsatı sundu.

Evdeki gizli tehlike… Bakanlık yasakladı!
Evdeki gizli tehlike… Bakanlık yasakladı!
İçeriği Görüntüle

Kadın üreticilerin dijital dünyada daha fazla görünürlük kazanmasını hedefleyen seminer, katılımcılardan büyük beğeni topladı. Katılımcılar, seminerin içeriğinden memnun kaldıklarını belirterek teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Haber Merkezi