Büyükşehir’den EKPSS için ulaşım desteği Büyükşehir’den EKPSS için ulaşım desteği

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesi Muradiye OSB Kavşağı Sanayi Caddesindeki bulvarda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan asfalt çalışması öncesinde gerçekleştireceği 4 bin 300 metrelik yağmur suyu hattı için yapım ihalesini gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı yatırımlarında hız kesmiyor. Bu kapsamda, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde Muradiye Organize Sanayi Bölgesinin devamında yer alan Sanayi Caddesindeki bulvarda yağmur suyu hattı döşenecek. 4 bin 300 metrelik hattın ardından yapılacak 2 kilometrelik asfalt çalışması için de ihalesi süreci devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi şehrin ihtiyaç duyduğu hizmetlere hız kesmeden devam ederken Muradiye Organize Sanayi Bölgesi girişindeki kavşakta çalışmalar geçtiğimiz haflarda tamamlanmıştı. Peyzaj çalışmaları da noktalanan bölgedeki trafik yoğunluğunu rahatlatan kavşak, yapılan düzenlemeyle modern bir görünüm kazandı.

Kanalizasyon Daire Başkanı Cem Çöllü de, “Yunusemre ilçemiz Muradiye OSB Sanayi Caddesinde yeni yapılaşma alanları oluştu. Manisa-Menemen yolunda ağır vasıtalar da Sanayi Caddesi güzergahını kullanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, trafik seyrinin güvenliğini artırmak ve yol konforunun güçlendirilmesi için yeni bir projeye daha hayat veriyor. İdaremiz bünyesinde bölgede yapılacak asfalt çalışması öncesinde yol güzergahında yağışlı havalarda biriken yüzey sularının hızlı şekilde tahliyesinin sağlanması için yağmur suyu hattı döşeyeceğiz. Bu bağlamda, yapım işi projelendirildi ve ihale çalışması tamamlandı. Sözleşmesinin imzalanması sonrasında iş programı doğrultusunda sağlıklı bir yüzey suyu tahliye sistemi hayata geçirilecektir” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi