Hava tahmin uzmanı tüm yurdu uyardı… Hafta sonu kuvvetli geliyor! Hava tahmin uzmanı tüm yurdu uyardı… Hafta sonu kuvvetli geliyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında  il genelinde altyapı ve üstyapı yatırımlarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında 34 Milyon TL yatırım bedeliyle Salihli ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi’nde başlanan içme suyu ve kanalizasyon altyapı yatırımı tüm hızıyla sürüyor. Mahallede toplamda, 7 kilometrelik içme suyu hattı, 8 kilometrelik kanalizasyon hattı, 3 adet 750 kişilik foseptik imalatı ile 40 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışması yapılacak.

Altyapısı ve üstyapısı ile Karaağaç modern bir yaşam alanına kavuşacak

Mahalleye yapılan yatırım ile ilgili bilgi veren Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün önderliğinde Manisa merkez ve ilçelerimizde alt ve üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Salihli ilçemiz Karaağaç Mahallemizde de altyapı çalışmaları kapsamında, 7 kilometre içme suyu, 8 kilometrelik kanalizasyon hattı,  daha sağlıklı bir çevre için 3 adet 750 kişilik foseptik imalatı yapacağız. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 40 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme imalatı gerçekleştireceğiz. Bu yatırımlarımızın maliyeti 34 Milyon TL. Altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. İnşallah bu yatırımımız tamamlandığında Karaağaç Mahallemiz modern bir görünüme kavuşacak” dedi. 

Karaağaç Mahalle Muhtarı Davut Parlak, “Mahallemizin içme suyu sorunu vardı, ancak MASKİ Genel Müdürlüğü bu konuda gerekli çalışmaları yapıyordu. Artık bu sıkıntının kalıcı bir şekilde çözüme kavuşması amacıyla büyük bir yatırım yapılıyor. İçme suyu, kanalizasyon hattı döşeniyor, foseptik montajı da yapılacak. Ardından sokaklarımıza kilit parke taşı döşenecek. Çok mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün başta olmak üzere, emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bu hizmeti asla unutmayacağız” dedi.

Kaynak: Özkan ÇELİK