Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Turgutlu Büro Amirliği'nin koordinasyonunda gerçekleştirilen istihbari çalışmalar neticesinde yapılan operasyonlarla önemli bir başarı elde edildi.

Otomobil hırsızlığı saniye saniye kamerada! Otomobil hırsızlığı saniye saniye kamerada!

Operasyonlar sonucu ele geçirilen materyaller arasında 4 adet uyuşturucu hap imalatında kullanılan makine, 358 bin 858 adet sentetik ecza hap, kapsüllendiğinde 992 bin adet sentetik ecza hap üretilebilecek 397 kg toz halinde uyuşturucu madde, 3 adet hassas terazi, 36 koli içinde toplamda 3 milyon 818 bin adet sentetik ecza hap boş kapsül ve 107 adet plaster şeridi bulundu.

Yapılan operasyonlar sonucu İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalanan 7 şüpheli şahıs, adli makamlara sevk edilerek tutuklandı. Tutuklanan şahısların isimleri ise (H. E.), (M. S.), (K. B.), (K. D.), (H. Ö.), (M. E.), ve (F. A.) olarak belirlendi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü, elde edilen bu önemli başarıyla birlikte, halkın huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam edeceğini kamuoyuna duyurdu.

 

Kaynak: Özkan Çelik