Fenerbahçe'ye gelecek! Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takımlar ve kazandığı kupalar Fenerbahçe'ye gelecek! Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takımlar ve kazandığı kupalar

Başantrenör Caner Doğançay yönetiminde gerçekleşen yoğun antrenmanlarla hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlı ekip, hücum ve savunma oyunları üzerine yapılan taktik uygulamaların ardından servis çalışmalarını da gerçekleştirdi. Manisa ekibi, 27 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 19.00’da Tarık Almış Spor Salonu’nda Arkas Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Başantrenör Caner Doğançay, yaptığı açıklamada, “Yoğun bir maç trafiğinden geçiyoruz. Yaklaşık 11 günde 3 maç yaptık. 2023 yılının son haftasında önemli bir takım ile karşılaşacağız. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Evimizde oynayacağımız Arkas maçını da kazanarak hedefimiz önünde bir engeli daha ortadan kaldırmak istiyoruz. Ekip olarak güçlü bir ekibiz; oyuncularımız da inanmış durumda ve voleybol severlerin desteğiyle hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle çarşamba günü saat 19:00’da sahamızda ağırlayacağımız Arkas Spor maçına tüm voleybol severleri davet ediyoruz.”

Kaynak: Mahmut ASLAN