Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi'nde 6. grupta lider olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı, Pazar günü saat 17.00’de deplasmanda oynayacağı Akhisargücü maçının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Takımın 2024 yılındaki ilk antrenmanını yönetim kurulu üyesi Metin Memiş de takip etti.

Tarzanlar, Beşiktaş maçına hazırlanıyor Tarzanlar, Beşiktaş maçına hazırlanıyor

Baş Antrenör Caner Doğançay yönetimindeki Manisa BBSK’da, tek hedef Akhisar deplasmanından galibiyetle ayrılmak.

Baş Antrenör Doğançay: "Yakaladığımız İvmeyi Kaybetmeden Devam Etmek İstiyoruz"

Baş Antrenör Caner Doğançay, "Her hafta performansımızı üstüne katarak artırmak ve oynayacağımız maçları kayıpsız geçmek amacıyla sıkı çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde ailemize 1. lig tecrübeli isimlerinden orta oyuncu Rabia Martinoviç Özşahan katıldı. Takımımıza katkı sağlayacağına inancım sonsuz. Birlik ve beraberlik içinde moral ve motivasyonumuz yüksek. Tecrübeli ve genç oyuncularımızla değerli galibiyetler aldık. Yakaladığımız bu ivmeyi kaybetmeden yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi.

Yeni Transfer Rabia Martinoviç Özşahan: "Manisa'yı Çok Sevdim"

Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesine katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden orta oyuncu Rabia Martinoviç Özşahan, "Güzel ve şirin bir şehir olan Manisa'ya gelmekten ve Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesine katılmaktan dolayı çok mutluyum. Burada çok güzel bir atmosfer var ve başarıyı kovalayan bir yapılanma söz konusu. İnşallah bundan sonraki maçlarda da takımıma büyük katkı sağlamak istiyorum. Elde edilecek zaferlerde yer almak beni çok mutlu edecek." dedi.

Kaynak: Mahmut ASLAN