Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında mahallelerin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Saruhanlı ilçesine bağlı Kepenekli mahallesinde 17 milyon TL yatırımla 4100 metre içme suyu hattı ve 3600 metre kanalizasyon hattı çalışmaları tamamlandı.18 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme imalatlarına başlandı.

20 bin sözleşmeli öğretmen atamasına ilişkin başvurular yarın başlıyor 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasına ilişkin başvurular yarın başlıyor

“Mahalle çağdaş görünüme kavuşacak”

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün önderliğinde köy ve belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde alt ve üstyapı yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 154 Mahalle Projemiz kapsamında Saruhanlı ilçemize bağlı Kepenekli mahallemizde 4100 metre içme suyu hattı, 3600 metre kanalizasyon hattı çalışmalarımızı tamamladık. 18 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme işine başladık. Ayrıca mahallemize 500 kişilik foseptik kazandıracağız. 17 Milyon TL bedelle sürdürdüğümüz alt ve üstyapı yatırımlarımızla mahallemiz daha modern bir görünüme ve sağlıklı altyapıya kavuşacak.” dedi.

“Mahallemizin alt ve üst yapısı sağlıklı hale gelecek”

Kepenekli Mahalle Muhtarı Mehmet Çulha ise, “Mahallemizde altyapı çalışmalarımız tamamlandı. 18 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme imalatları başladı ve sokak sokak ilerlemeye devam ediyor. Çalışmalar tamamlanınca mahallemizin alt ve üst yapısı sağlıklı hale gelecek. Mahallemize gelen hizmetlerden ötürü şahsım ve mahallelim adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Özkan ÇELİK