Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği yatırımlarla mahallelerin çağdaş bir görünüme kavuşmasını ve temel sorunlara kalıcı çözümler getirilmesini sürdürüyor.

Harita kıpkırmızı! Bu işin sonu nereye gidiyor? Önleminizi alın yoksa… Harita kıpkırmızı! Bu işin sonu nereye gidiyor? Önleminizi alın yoksa…

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında, Turgutlu ilçesine bağlı Musacalı mahallesinde 28 Milyon TL'lik alt ve üstyapı çalışması başlatıldı.

Turgutlu Musacalı'ya 50 Bin Metrekarelik Üstyapı

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından mahallede, yaklaşık 50 bin metrekarelik üstyapı işi de hızla devam ediyor.

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, konuyla ilgili olarak şunları belirtti:

“Musacalı mahallemizde gerçekleştirdiğimiz 28 Milyon TL’lik yatırım kapsamında, 10 kilometrelik içme suyu hattı, 8 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme işlemleri tamamlandı. Ayrıca mahalleye 750 ve 500 kişilik fosseptik montajı da gerçekleştirildi. Şu anda ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla hızla devam eden yaklaşık 50 bin metrekarelik kilit parke döşeme işlemi ile mahallemizin yepyeni bir görünüme kavuşması sağlanacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün liderliğinde, mahallelerimizi modern ve yaşanabilir hale getirmeye kararlı bir şekilde devam edeceğiz.”

Kaynak: Özkan Çelik