Gördes Belediyesi, ilçede yaşam kalitesini artırmak ve trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Adnan Menderes Mahallesi’nde 1700 m²’lik yeni bir açık otopark hizmete açıldı.
Yeni otopark, pazaryerinin hemen yanı başında ve Bülent Ecevit Kültür, Sanat ve Etkinlik Alanı’nın karşısında konumlanıyor.
Trafik ve park sorunu tarih oluyor
Özellikle pazartesi günleri yaşanan park sorunlarının artık büyük ölçüde çözüleceğini belirten bölge esnafı, “Pazaryeri civarında araç bırakmak büyük sorun oluyordu. Şimdi hem müşterilerimiz hem biz rahat edeceğiz” sözleriyle memnuniyetlerini dile getirdi.
Vatandaşlar ise otoparkın konumu ve büyüklüğünün şehir içi ulaşımı kolaylaştıracağını vurguladı.
Gördes Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İlçemizin her köşesinde daha düzenli, ulaşılabilir ve yaşanabilir bir Gördes için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni otoparkımız, hem trafik akışını rahatlatacak hem de vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak” denildi.
            




