Demirci’de Beyazıt mahallesinde yaşanan doğal gaz sorunu çözüme kavuşturuldu. Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara’nın girişimleri ile BOTAŞ ve AKSAGAZ yetkilileriyle yapılan görüşme neticesinde ilçe merkezi Beyazıt mahallesinde yanan doğal gaz iletim hattı sıkıntısı çözümü için çalışmalara 25 Mayıs 2024 tarihinde başlanmıştı.

AKSAGAZ yetkilileri Beyazıt mahallesinde yaptıkları basınç ve inceleme testlerinin ardından sıkıntı yaşanan alanların gerekli onarımları gerçekleştirildi.  1250 metrelik ring hattı Beyazıt mahallesinde devreye alınarak gaz akışı sağlandı. AKSAGAZ yetkilileri evlerin önlerinde bulunan gaz bağlantı kutularının kontrolleri gerçekleştirilecek. 

AKSAGAZ Bakım ekibi görevlisi Abdullah Şenol, “1250 metrelik ring hattının gaz akışı sağlandığı bölgelere sorunsuz bir şekilde gaz verilmeye başlanacak. Bundan sonra da sokak sokak yaşanan gerekli testleri yaptıktan sonra kurban bayramı öncesi veya sonrasında tam olarak Beyazıt mahallesinde tüm alanlarda gaz kullanımı sağlanmış olacak “dedi.

AKSAGAZ ve Belediye Başkanı Erkan Kara’ya Teşekkür

Beyazıt Mahallesi sakinlerinden Ali Akkaya “Uzunca bir süredir Beyazıt mahallesinde devam eden gaz sorunu AKSAGAZ ve Belediye Başkanımız Sayın Erkan Kara’nın emekleri ile son bulmuştur. Bugün itibariyle benim evime gaz bağlantısı yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Eylem Tok hakim karşısına çıkacak! dava tarihi belli oldu! Türkiye’ye iade mi edilecek? Eylem Tok hakim karşısına çıkacak! dava tarihi belli oldu! Türkiye’ye iade mi edilecek?

Halkımıza Verdiğimiz Her Bir Sözün Takipçisiyiz

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara” Beyazıt mahallemizde yaşanan doğal gaz sorunu yaptığımız girişimler neticesinde, AKSAGAZ yetkililerin yaptığı saha çalışması ile 1250 metrelik ring hattında gaz akışı sağlandı. Vatandaşımıza verdiğimiz her bir sözün takipçisiyiz. Beyazıt mahallemize hayırlı olsun. Bundan sonraki hedefimiz şehrimizin tamamında doğal gaz kullanımını sağlamak. Bu noktada gerek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile gerekse de BOTAŞ ile yakına çalışma yaparak gerçekleştirme hedefindeyiz “dedi.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK