BİM’de Bu Salı Gıda İndirimleri Kaçmaz! BİM 14 Mayıs Aktüel Kataloğu: 10 Kg Un, Pirina Yağı, Domates Salçası... BİM’de Bu Salı Gıda İndirimleri Kaçmaz! BİM 14 Mayıs Aktüel Kataloğu: 10 Kg Un, Pirina Yağı, Domates Salçası...

Market sahibi Sinan Demir, ihtiyaç sahiplerinin ekmeğe daha kolay erişebilmesi amacıyla bu adımı attığını belirtti.

Demir, 7,5 TL'den satılan 250 gram ekmeği 5 TL'ye indirerek, özellikle kalabalık ve ihtiyaç sahibi ailelerin ekonomik bir şekilde ekmeğe ulaşmasını hedefledi. Kendi kar marjından fedakarlık yaparak fiyatı düşüren esnaf, bu sayede mahalle sakinlerine ekonomik bir destek sağlamış oldu.

7 yıldır esnaflık yaptığını ifade eden Sinan Demir, "Vatandaşlarımıza hizmet etmek için kendi kar marjımızdan fedakarlık ediyoruz. Halkımıza elimizden geldiği kadar imkan sunmaya çalışıyoruz. Bizim mahallemiz gariban mahallesi olduğu için elimizden geldiği kadar bizim de bir faydamız olsun diyerek ekmeği 5 TL’ye satmaktayız. Günlük 20-30 ekmek alan vatandaşlarımız için memnuniyet oldu. Faydalı olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Alaşehir'deki bu duyarlı girişim, esnafın sosyal sorumluluk anlayışını ve topluma karşı duyarlılığını göstermesi açısından takdirle karşılandı.

Kaynak: İHA