Meteorolojiden alınan son verilere göre yağışlar Manisa’ya geri dönüyor.

Perşembe (Bugün) günü Manisa’da hava sıcaklıklarının en düşük 2; en yüksek ise 13 dereceleri görmesi beklenirken kentte puslu bir hava hâkim olacak.

Haftanın son iş günü olan Cuma ise termometreler en düşük 4 dereceyi görecek. Kentte beklenilen en yüksek sıcaklık değeri ise 15 santigrat derece, hava az bulutlu...

Hafta sonunda sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmezken havanın parçalı bulutlu seyretmesi bekleniyor. Cumartesi günü en yüksek sıcaklığı ise 16 derece olacak.

Pazar günü hava sıcaklıkları 2 derece artacak. Parçalı bulutlu bir havanın Manisalıları bekleyeceği gün, en düşük sıcaklık 8 derece olacak.

Önümüz hafta Pazartesi günü ise yağışlar kente yeniden giriş yapacak. en düşük 9; en yüksek 16 derece sıcaklığın beklendiği Manisa’da yağışlı hava etkili olacak.

YURTTA SON DURUM

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz ile Çankırı, Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Van ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yurdun batı ve güney kıyılarında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Orta ve Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

KULİS

Editör: Onur Yılmaz