Türkiye’nin en önemli zeytin ve üzüm yetiştirme merkezlerinden olan Manisa’da, hasat döneminde benzer hırsızlık olaylarının önlenmesi maksadıyla önleyici kolluk hizmetlerine aralıksız devam eden Manisa İl Jandarma Komutanlığı, Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde bir başkasına ait tarlada bulunan zeytinleri çalan 4 şüpheli şahsı suçüstü yakaladı. 4 şüpheli suçüstü yakalanarak adli makamlara sevk edilirken, ele geçen ürünler sahibine teslim edildi.

Çiftçilerin alın terini korumak maksadıyla, alınan tedbirlere ek olarak, kritik noktalarda Komando
Timleri ile ilave emniyet tedbirleri alınıyor. Komando Timleri, envanterlerindeki gece görüş cihazları ve termal kameralar dahil her türlü teknolojik teçhizatı kullanarak olası hırsızlıkların engellenmesi için görevlerini sürdürüyor.

Bunun yanında, Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Asayiş birimleri de icra ettikleri devriyelerle bölgeyi sürekli kontrol ederek vatandaşları başta arazi ve depolarına güvenlik kamerası kurmaları konusunda yönlendirirken, almaları gereken bireysel tedbirler konusunda da yol gösteriyor. Özkan ÇELİK 

Bakan Yerlikaya duyurdu… Manisa’da Narkoçelik-14 operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu… Manisa’da Narkoçelik-14 operasyonu!

Editör: Onur Yılmaz