Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Manisa için hava durumu verilerini paylaştı. Buna göre Manisa’da Salı, Perşembe ve Cuma günleri yağışlı havalar etkili olacak.

27 Şubat Pazartesi günü en düşük hava sıcaklığının 10 derece olarak ölçüldüğü Manisa’da en yüksek sıcaklık ise 22 dereceleri bulacak. Kentte parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

28 Şubat Salı günü yağışlar kente giriş yapacak. En düşük sıcaklığın 11 derece olacağı Manisa’da sağanak yağışlı bir hava vatandaşları karşılayacak. En yüksek sıcaklık değeri ise 21 derece olarak tahmin ediliyor.

01 Mart Çarşamba günü parçalı bulutlu bir hava Manisalıları bekleyecek. En düşük hava sıcaklığı 9 derece olarak tahmin edilirken en yüksek sıcaklık ise 23 derece olacak.

02 Mart Perşembe günü ise Manisa’da hafif sağanak yağışlı hava kentte etkili olacak. En yüksek sıcaklık ise aynı gün içerisinde 20 derece olacak.

03 Mart Cuma sağanak yağışlar etkili olacak. Hava sıcaklıklarının düşeceği haftanın son iş gününde en düşük sıcaklık değeri 7 derece olacak.

Editör: Onur Yılmaz