Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kimliğini gizli tutan bir hayırsever, Ramazan ayının manevi atmosferine yakışan anlamlı bir destekle vatandaşların yüzünü güldürdü.
Hayırsever vatandaş, ilçede faaliyet gösteren bir fırınla anlaşarak o gün satışa sunulacak tüm ekmek ve pidelerin ücretini önceden ödedi. Böylece fırına gelen vatandaşlar ekmek ve pidelerini ücretsiz alma imkânı buldu.
Durumun sosyal medya üzerinden duyulmasının ardından çok sayıda vatandaş fırına gelerek ücretsiz ekmek ve pidelerden aldı.

Fırına gelen vatandaşlar, yapılan bu anlamlı yardım karşısında memnuniyetlerini dile getirdi. İsminin açıklanmasını istemeyen hayırsever için dua eden vatandaşlar, Ramazan ayında sergilenen bu dayanışma örneğinin herkese örnek olmasını temenni etti.





