Manisa’da öğrencilerin güvenli eğitim ortamlarında bulunması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, kent genelindeki çeşitli okullarda kapsamlı incelemelerde bulundu.

Denetim kapsamında Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesi, Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi, Manisa Fen Lisesi, Borsa İstanbul Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Merkez Efendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çukurova Kimya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Manisa Spor Lisesi ile Manisa Güzel Sanatlar Lisesi ziyaret edildi.

Ziyaretlerde okul çevrelerinde uygulanan güvenlik önlemleri titizlikle incelenirken, görevli personelin çalışma usulleri de yerinde denetlendi.

İl Emniyet Müdürü Aktaş, okul müdürleri ve idarecilerle de bir araya gelerek öğrencilerin güvenliğini en üst seviyeye çıkarmaya yönelik mevcut tedbirler ile planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, güvenli eğitim ortamlarının yalnızca bir güvenlik tedbiri değil, aynı zamanda geleceğe yapılan önemli bir yatırım olduğunu vurgulayarak kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK