Manisa'nın Gördes ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil boş araziye savruldu. Kazada araçta bulunan baba ile kızı hafif yaralandı.
Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti
Kaza, gece saat 00.30 sıralarında Gördes ilçesine bağlı Fundacık Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akhisar istikametine seyir halinde olan 36 yaşındaki Nusret K. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki boş araziye savruldu.
Baba ile Kızı Hastaneye Kaldırıldı
Kazayı gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sürücü Nusret K. ile otomobilde bulunan 16 yaşındaki kızı Emine Ela K., ambulansla Gördes Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tedavilerinin Ardından Taburcu Edildiler
Kazada hafif yaralanan baba ile kızının hastanede ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildiği öğrenildi. Jandarma ekipleri kazanın nedenine ilişkin inceleme başlattı.





