Manisa’da sokakta karşılaşan iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. “Kız meselesi” nedeniyle başladığı belirtilen olayda bir üniversite öğrencisi ağır şekilde yaralandı.
Manisa'da sokak ortasında dehşet!
Olay, dün akşam saat 21.25 sıralarında Kayadibi Mahallesi 56. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kırkağaç Meslek Yüksekokulu öğrencisi Emrullah D. ile sokakta karşılaştığı Mustafa Burak K. ve Mesut Can A. arasında tartışma çıktı.
Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre iki şüpheli, Emrullah D.’yi darp ederek yere düşürdü. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şahısların yerdeki gence sopayla saldırdığı ve ardından bıçakla yaraladığı görüldü.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vücudunun sağ omzundan bir, sağ bacağından ise beş olmak üzere toplam 6 bıçak darbesi alan Emrullah D., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Şüpheliler kısa sürede yakalandı
Olay sonrası çalışma başlatan polis ekipleri, kaçan şüpheliler Mustafa Burak K. ve Mesut Can A.’yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler hakkında “kasten yaralama” suçundan işlem başlatıldığı ve adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.
Olayla ilgili tahkikat sürüyor.





