Manisa'nın Akhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil menfeze savruldu. Kazada 12 yaşındaki Şimal V. yaşamını yitirirken, annesi ve babası yaralandı.

Kaza, Akhisar-Sındırgı Karayolu üzerinde, Başlamış Mahallesi Dikmendağı mevkiinde saat 16.40 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Sındırgı’dan Akhisar yönüne seyir halinde olan E.V. idaresindeki 35 NEN 35 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yolun sol tarafında bulunan menfeze savruldu.

Tek taraflı meydana gelen kazada sürücü olan anne E.V. ve yolcu olarak bulunan baba M.A.V. yaralanırken, araçta bulunan 12 yaşındaki kızları Şimal V. olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı anne ve baba, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Küçük kızın cenazesi ise yapılan savcılık incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, olay yerinde incelemelerini sürdürüyor.

Kaynak: İHA