Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Muhasebe-Finansman Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Türker Susmuş ile Avukat Pınar Susmuş’un kızları Gizem Susmuş, Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren SKP firmasının sahibi Ramazan Sönmez ve Kadriye Sönmez’in oğulları Atakan Sönmez ile hayatını birleştirdi. İzmir'in Urla ilçesinde düzenlenen düğün töreni, iş ve siyaset dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi.
Çiftin nikâhını Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir kıyarken, nikâh şahitliklerini aralarında eski CHP İzmir Milletvekili ve gazeteci Atilla Sertel’in de bulunduğu 10 isim yaptı.
İş, Siyaset ve Akademi Dünyası Bir Araya Geldi
Nikâh töreni, Manisa ve İzmir'den gelen çok sayıda sanayici, siyasetçi, akademisyen ve hukukçunun katılımıyla gerçekleşti. Manisa OSB Başkan Danışmanı Nihat Akyol, sanayiciler Renan Çapra, Ethem Öztaş, Mustafa Sarıgözoğlu, Levent Sarıgözoğlu ve Ali Onur’un yanı sıra Ege Üniversitesi öğretim üyeleri de gecede hazır bulundu.
Nikah Cüzdanları Çiftin Annelerine Verildi
Nikâh esnasında kısa bir konuşma yapan Atilla Sertel, çifte “üç ya da altı çocuk” gibi geleneksel taleplerde bulunmayacağını belirterek, “Benim tavsiyem; vatana, millete yararlı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü iyi anlayan, sağlıklı düşünen çocuklar dünyaya getirmenizdir.” dedi. Nikâh cüzdanını ise alışılmışın dışında çiftin anneleri Pınar Susmuş ve Kadri Sönmez birlikte verdi.
Zeybek Gösterisi Gecenin Yıldızı Oldu
Nikâhın ardından başlayan düğün yemeği ve eğlencede, genç çift davetlilerle yakından ilgilenerek teşekkürlerini sundu. Çiftin ilk dansları özel bir koreografi eşliğinde gerçekleşti. Damat Atakan Sönmez’in arkadaşlarıyla birlikte sergilediği Ege yöresine özgü zeybek oyunu ise davetlilerden büyük alkış aldı.