MASKİ duyurdu! Yunusemre’de su kesintisi MASKİ duyurdu! Yunusemre’de su kesintisi

Manisa Valiliği, kent genelinde meydana gelebilecek boğulma olaylarına karşı bir hatırlatma metni yayınladı. Valilik Makamının 2021/1 nolu kararı ve ilgili talimatlar doğrultusunda, baraj, gölet, sel kapanı, regülatör, su iletimi, deşarj veya taşkın koruma kanalları ile Orman Genel Müdürlüğü tarafından yangın söndürme amacıyla yapılan gölet ve benzeri tesislerde boğulma olaylarının önlenmesi için alınan tedbirlerin yürürlükte olduğu belirtildi.

Manisa Valiliği tarafından yapılan açıklamada, belirtilen su yapılarında meydana gelen boğulma olaylarının önlenmesi için alınan önlemlere riayet edilmesinin önemine vurgu yapıldı. Vatandaşların bu alanlarda daha dikkatli olması ve belirlenen kurallara uyması gerektiği ifade edildi.

Manisa Valiliği'nin açıklamasında, "Kamu güvenliği, kamu düzeni, genel sağlık ve vatandaşlarımızın can güvenliği için ilimiz sınırları içerisinde bulunan baraj, gölet, sel kapanı, regülatör, su iletimi, deşarj veya taşkın koruma kanalı ile Orman Genel Müdürlüğü tarafından yangın söndürme amacıyla yapılan gölet ve benzeri tesislerde meydana gelen boğulma olaylarının önlenmesi ile ilgili Valilik Makamının 2021/1 nolu kararı ve konuya ilişkin ilgi talimatlar halen yürürlükte olup, belirtilen hususlara riayet edilmesi önemle rica olunur. Kamuoyuna Duyurulur." ifadelerine yer verildi.

 

Kaynak: Haber Merkezi