Manisa Futbol Kulübü, EMS Yapı Sivasspor’dan kaleci Erhan Erentürk’ü kiralık olarak kadrosuna kattı.

İmza törenine Manisa Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan katıldı. İmza töreninde konuşan Erhan Erentürk “Kariyerim ve hedeflerim açısından çok doğru bir yerdeyim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok çalışıp Manisa Futbol Kulübü ile büyük başarılar elde etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Erhan, Güvendiğimiz, Bize Katkı Sağlayacak Bir Kaleci”

Erhan Erentürk transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan, “Erhan Erentürk, bu ligi iyi bilen tecrübeli bir kaleci. Manisa Futbol Kulübü formasıyla çok güzel işler yapacaktır. Takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Transferin hem Erhan kardeşimize hem de Manisa Futbol Kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Manisa FK U16 takımı, Fenerbahçe’yi yendi! Manisa FK U16 takımı, Fenerbahçe’yi yendi!

Erhan Erentürk Kimdir?

Erhan Erentürk, 30 Mayıs 1995 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Futbola Karşıyaka altyapısında başlayan Erhan, daha sonra 2018-2019 sezonunda Altınordu’ya transfer oldu. Altınordu’da başarılı işlere imza atan tecrübeli eldiven, 2021-2022 sezonunda Bursaspor’a transfer oldu. Bursaspor’da sergilediği performansla dikkat çeken Erhan, 2022-2023 sezonunda Süper Lig ekibi Tümosan Konyaspor’a transfer oldu. Son olarak EMS Yapı Sivasspor’a transfer olan Erhan, kariyerinde 180 resmi maçta forma giydi.

Muhabir: Mahmut ASLAN