Türkiye U17 Milli Takımı’nın 20-26 Mart tarihleri arasında Gürcistan'da oynayacağı UEFA Avrupa U17 Şampiyonası Elit Tur maçları aday kadrosu açıklandı. Manisa Futbol Kulübü’nde forma giyen Kerem Arık aday kadroya davet edilen oyuncular arasında yer aldı.

U17 Milli Takımı, hazırlıklarını 17 Mart Pazar gününe kadar Trabzon'da gerçekleştirecek, ardından karşılaşmaların oynanacağı Gürcistan'a karayolu ile gidecek. Ay-yıldızlılar, Elit Tur'daki ilk maçını 20 Mart Çarşamba günü Danimarka ile oynayacak.

TFF gelecek sezondaki transfer takvimini açıkladı TFF gelecek sezondaki transfer takvimini açıkladı

U17 Milliler, UEFA Avrupa U17 Şampiyonası Elit Turu'nda Danimarka, Gürcistan ve Sırbistan ile karşılaşacak. Elit Tur'da 8 grup lideri ve en iyi 7 ikinci, ev sahibi Kıbrıs Rum Kesimi ile birlikte 20 Mayıs-5 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenecek UEFA Avrupa U17 Şampiyonası Finallerinde mücadele edecek.

Manisa Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada “Manisa Futbol Kulübümüzü ve Manisamız’ı temsil edecek olan genç futbolcumuz Kerem Arık'ı tebrik ediyor, A Milli Takıma giden yolda başarılar diliyoruz.” denildi.

Muhabir: Mahmut ASLAN