Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen Hatay’dan üzücü haberler gelmeye devam ediyor.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in sosyal medya hesabından yaptığı yardım çağrılarının ardından kulüpte yaşanan durumun vahameti ortaya çıkmaya başladı. ”Burada durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Kim gelecekse gelsin artık. Kimseye ulaşamıyoruz” sözleriyle gözyaşlarına boğulan Volkan Demirel’in canlı yayınından saatler sonra enkaz altında kalan isimlerle ilgili bilgi geldi.

Hatayspor'da, futbolcular Burak Öksüz, Kerem Alıcı ve Onur Ergün’ün enkazdan çıkarıldığı bilgisi paylaşıldı. Yine genç futbolculardan Bertuğ Yıldırım'ın da durumunun iyi olduğu bilgisi geldi.

Hatay ekibinde enkaz altında olan Sportif Direktör Taner Savut ve Cristian Atsu'ya ise hala ulaşılmaya çalışılıyor.

MANİSA FK’DAN MESAJ

Manisa Futbol Kulübü eski sportif direktörleri Taner Savut ile ilgili bir mesaj paylaştı:

Kulübümüzde iki dönem görev alan Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut ve Hatayspor futbolcusu Cristian Atsu’nun enkaz altında kaldığını ve arama kurtarma ekiplerinin iki ismi aradığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Dualarımız Taner Savut, Cristian Atsu ve enkaz altında kurtarılmayı bekleyen tüm vatandaşlarımız için. 

Editör: Onur Yılmaz