Önümüzdeki günlerde başlanması planlanan film çekimleri 2 hafta sürmesi bekleniyor.  Filmin tahmini bütçesi ise 2.5 milyon TL civarında.

Çekilecek olan İfritler filminin bir korku filmi olduğunu açıklayan Metin Yücel, "Çekeceğimiz filmin konusu yaklaşık 20-24 yıllık lanetin sona erdirilmesi yönünde. O yöre insanın verdiği mücadeleden ibaret. Filmin kadrosunda çok sayıda oyuncu olacak, ayrıca bu yöre insanları da yer alacak. Manisa’yı tercih ettik. Daha iyi bir sonuç alacağımızı düşündük.  Mekanımızı bulduk. Çekim sürecimiz 2 hafta falan sürecek. İnsanların gözle göremediği cinlerin hayatlarından bahsediyoruz. Ve onların insan hayatına olan ilgisinden. İzleyiciye mesaj verebilirsek, sinema koltuklarında korkutabilirsek, düşünmeye sevk edebilirsek beklediğimiz sonucu almış oluruz" dedi.

Manisa’ya turizm anlamında bir ivme kazandıracaklarını belirten Yücel, Manisa’nın tanıtımına katkı sağlayacağını açıkladı, çekimlerin Manisa Merkezde yapılacağını söyledi. Yılbaşından önce filme start vermeyi planladıklarını vurguladı.

Bu film sayesinde Manisa’da bir başlangıcın olacağını ifade eden Manisalı turizm firması Magnesia Tour Sahibi Ercan Ejder,  Manisalar olarak bu filme Manisa’nın tanıtımı için elbette sahip çıkacaklarını açıkladı. Ejder, bu filmin Manisa turizmine katkı sağlayacağını söyleyerek, film platolarının kurulmasına öncülük edeceğini kaydetti.

Editör: TE Bilişim