Manisa'da etkili olan şiddetli fırtına Manisa merkezde bir çok yerleşim biriminin çatılarını yerlerinden söktü. Fırtına Yunusemre ilçesi Yeni Mahalle 4716 sokak 30 nolu evdeki 4 kişilik aileye korku dolu anlar yaşattı.
Yunusemre ilçesi Yeni Mahallede yer evinde oturan Cavit Yamaç ve kızı Emine Taşoğlu, engelli torunu 10 yaşındaki engelli Volkan Taşoğlu ve 11 yaşındaki Cavit Taşoğlu sabaha karşı 06:20'de evlerinin üzerine uçan çatı ile yataklarından fırladı. Komşu apartmanın çatısı Taşoğlu ailesinin evlerine düştü.
Emine Taşoğlu, engelli çocuğunu alarak yan odaya geçmeyi başardı. Eşi Fatih Taşoğlu'nun adam yaralama suçundan cezaevinden olduğunu, 4 yıl sonra çıkacağını, çocukları ile birlikte harabe evde yaşam mücadelesi verdiğini belirten Emine Taşoğlu, Yunusemre Belediye Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar'a dert yanarak; "Ne olursunuz bana yardım edin. Bu harabe evden beni ve yavrularımı ne olursunuz kurtarın. Sinir krizleri geçiriyorum" diye konuştu.
Zabıta Müdürü Şişmanlar ise, "Bu aile için ne gerekiyorsa belediye olarak yapacağız .Öncelikle çatının üzerinde uçan çatıyı yerinden kesme yoluyla kaldıracağız. Aileyi geçici olarak bir yere yerleştirip evini tamir edip yeni eşyalarla donatacağız" dedi.
Editör: TE Bilişim